Μαιευτική

 

 
O μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος Καράδαγλης Στυλιανός, που διατηρεί το ιατρείο του στο Χαϊδάρι, εξειδικεύται στη μαιευτική, παρέχοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του με επαγγελματισμό και ασφάλεια.

Αναλαμβάνει φυσιολογικούς τοκετούς και καισαρικές, ενώ μπορεί να συμβουλεύσει κάθε μία από εσάς για ό,τι σχετίζεται με τον τοκετό και τη γέννα.
 
Φυσικός Τοκετός
 
Ο φυσιολογικός τοκετός, ο οποίος αποτελεί και την πλέον φυσιολογική ολοκληρωμένη έκφραση της γυναικείας ύπαρξης. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η γυναίκα μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά.

Με φυσιολογικό τοκετό:
  • Η γυναίκα γεννά, όπως γένναγε πάντοτε στο παρελθόν, συμμετέχοντας ενεργά στην διαδικασία.
  • Δεν αποχωριζεται βίαια από το μωρό της.
  • Το νεογνό έχει, σε σχέση με την καισαρική, μειωμένες πιθανότητες να χρειαστεί υποστήριξη και οδηγηθεί στην θερμοκοιτίδα.
  • Αποφεύγει το χειρουργείο της καισαρικής.
  • Η μητέρα μπορεί να θηλάσει αμέσως μετά την γέννα – ένα αίσθημα μοναδικό!
  • Μετά τον τοκετό κινητοποιείται άμεσα, μπορεί να φάει και να πιει ό,τι θέλει, ενώ ο χρόνος παραμονής στο Μαιευτήριο είναι μικρότερος (θεωρητικά μπορεί να εξέλθει την επόμενη μέρα!).

Στο ιατρείο προωθούμε τον φυσιολογικό τοκετό. Γίνεται προσπάθεια υποστήριξης - μέσω της ενημέρωσης - της εγκύου , ώστε να βιώσει όσο πιό ευχάριστα γίνεται το πίο ευχάριστο γεγονός της ζωής της...μέχρι το επόμενο!!!
 
 
 
Στάδια Τοκετού
 
Βλαστοκύτταρα
 
Επισκληρίδιος
 
Φυσιολογικός τοκετός μετά τη καισαρική
 
Εγκυμοσύνη μετά τα 40
 
Απολίνωση του ομφάλιου λώρου